Duminica 28 Aprilie

Bombardier agresiv de pe strada Piezișă, prins la vamă când încerca să fugă din țară după ce a făcut scandal


Un bărbat care a încercat să spargă un local de pe strada Piezișă, ”Litoralul clujenilor”, a fost prins în vamă când încerca să fugă din țară.

La data de 8 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca –Secția 6 Poliție au dispus reținerea unui bărbat, de 32 de ani, cercetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Întrucât acesta s-a sustras cercetărilor, pe numele său a fost emis un mandat de aducere în baza căruia a fost depistat la data de 8 februarie a.c., de polițiștii de frontieră, în timp ce încerca să părăsească teritoriul României prin Vama Petea, județul Satu-Mare.

Bărbatul este bănuit că în cursul nopții de 28/29 ianuarie a.c., ar fi încercat să intre într-un local de pe strada Piezișă din Cluj-Napoca, având asupra sa un obiect contondent, manifestând un comportament agresiv, motiv pentru care a fost împiedicat de agenții de pază să pătrundă în local.  

Fiind nemulțumit de faptul că nu i-a fost permisă intrarea în local, ar fi devenit recalcitrant și ar fi distrus geamul respectivei societăți, ulterior părăsind locația respectivă.

Cercetările au fost demarate la data de 29 ianuarie a.c., când reprezentantul societății a sesizat incidentul la sediul Secției 6 Poliție Cluj-Napoca.

În baza probatoriului administrat, la data de 8 februarie a.c., bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat instanței care a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Activitățile au fost sprijinite de polițiștii din cadrul Poliției de Frontieră și de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Comentarii Facebook