Boc spune că e mulțumit de Supercom. Site-ul de reclamații e plin cu plângeri din partea clujenilor


Primarul Emil Boc spune că Supercom a început să rezolve din probleme și că numai punctual sunt probleme cu deșeurile. Pe site -ul de reclamații al Primăriei lucrurile stau altfel, sunt zeci de plângeri care vizează firma Supercom, care trebuie să adune gunoiul din tot județul, având monopol.

Au început contractul în 27 ianuarie. Ei au avut o evoluție bună la salubritatea stradală, s-a făcut diferența la Cluj. Eu am avut o discuție foarte fermă și onestă cu ei, la început de mandat: ”Aveți un blazon câștigat cu salubritatea stradală. Atenție că puteți să îl pierdeți cu salubritatea menajeră!” Înțeleg problemele inerente când treci, de pe o zi pe ala, pe întreg orașul la ridicarea gunoaielor și aveți perioada de grație de 2 saptamani de a aduce orașul la normalitate. Au dat asigurări că vor reuși. Există și acum câteva excepții, dar gunoaiele se ridică. Dacă nu reușesc în aceste 2 săptămâni să intervină, vor fi sancționați. Pe zi ce trece, sesizările se diminuează”, a declarat Boc, la un post de radio local. 

Plângerile oamenilor pot fi consultate AICI.

Supercom își bate deja joc de clujeni! Gunoaiele mustesc în Gheorgheni, în orașul de ”5 stele, 5 stele cazatoare” - FOTO

1_3_243120_1674737145_00159_fav.jpg

Foto: Viceprimarul Dan Tarcea (stânga) și președintele CJ Cluj, Alin Tișe, mulțumiți de flota de mașini a Supercom

Comentarii Facebook