Boc: Primăria va cumpăra clădirea Continental, dacă va fi de vânzare


Primarul Emil Boc a precizat că Primăria Cluj-Napoca își va exercita dreptul de preempțiune și va cumpăra clădirea Continetantal.

Ne vom exercita dreptul de preempțiune pentru clădirea Continental. Va fi cumărată potrivit unui grafic, dacă cineva ne va sesiza. Cel care vinde este obligat să ne notifice, pentru că altfel vânzarea este nulă”, a spus primarul Emil Boc.

Acolo este o clădire fanion pentru Cluj-Napoca și amenajarea se poate face gradual.

O agenție imobiliară a anunțat că hotelul Continental este de vânzare, fără a sepreciza prețul. În 2019, au fost și alte discuții despre vînzare, dar proprietarul Ioan Bene a spus că imobilul nu este de vânzare.

Proprietarul hotelului Continental, Ioan Bene, a comentat în 2019 cele apărute în spațiul public și a declarat că a primit până acum oferte de la companii din Ungaria de vânzare a hotelului cu 25 de milioane de euro, dar nu a fost interesat. ”Agenția Artmark a scos la închiriat spații, nu este de vânzare hotelul. S-a produs o neînțelegere. Eu nu vreau să vând această proprietate, ci vreau să dezvolt afacerea de acolo”, a precizat atunci Ioan Bene. 

Primarul Emil Boc a spus că în cazul clădirii Hotelului Melody municipalitatea nu și-a exercitat dreptul de preempțiune. Hotelul a fost cumpărat de o fundație finanțată de Guvernul de la Budapesta.

Comentarii Facebook