Boc despre bătaia din centrul Clujului: Am apărat blazonul portocaliu. Dacă perna era roșie nu mă băgam în bătălie - VIDEO

 

Primarul Emil Boc a fost implicat într-o bătaie cu perne, vineri seara, în fața Universității Babeș-Bolyai, provocarea fiind lansată de tinerii studenși maghiari.

 

Am nimerit pur și simplu în bătaie și nu am putut refuza. Din moment ce mi s-a pus o pernă portocalie în mână nu am putut să refuz provocarea. Am apărat blazonul portocaliu. L-am apărat și în campanie electorală, să nu-l apăr într-o bătaie cu perne. 

 

Deși alții din partid au decis să aibă o altă culoare în campania electorală, la Cluj portocaliul a fost întotdeauna culoarea Partidului Democrat Liberal”, a explicat Emil Boc. 

 

Dacă era roșie o dădeam înapoi. Cu siguranță că nu mă băgam în bătălie, pentru că nu aveam ce apăra. Dar, fiind portocalie, am apărat blazonul și mi-am amintit de tehnicile din liceu. Nu cred că este tânăr care să fi stat în internat sau în cămin și să nu fi avut o bătaie cu perne, sau chiar în armată. Mi-am amintit de strategii și tehnici”, a mai spus Emil Boc. 

 

Primarul a explicat că, prin implicarea în acest eveniment, a demonstrat că tinerețea nu ține de o anumită vârstă.


Boc s-a bătut în centrul Clujului cu tinerii maghiari - VIDEO

Comentarii Facebook