Boc către Supercom: Ne luați de proști, suntem cretini toți care simt mirosul? Să își asume fiecare ce face!


Primarul Emil Boc continuă războiul cu Supercom, după ce Clujul a fost împuțit cu miros de canal și ”rahat”. Compania a prezentat studii că mirosul nu vine de la ei, dar primarul Emil Boc nu îi crede. 

Dacă firma are analize să le prezinte și să spună. Eu am două informații, una care vine de la Garda de Mediu, Agenția de Mediu și a doua de la Adi Eco Metropolitan (n.red. Asociația care gestionează deșeurile din județul Cluj) și toate converg, cu un grad mare de probabilitate, sursa mirosului este proasta gestionare a deșeurilor de la CMID. 

Ei pot să conteste raportul Gărzii de Mediu. O decizie o poate lua numai instanța. Nimeni nu poate nega că în Cluj a mirosit, că nu s-au respectat procedurile. Să se verifice și ce e la Aiton (n.red. acolo este o fermă de pui care a fertilizat cu găinaț zeci de hectare de teren), dar până la proba contrară eu rămân la părerea că Supercom va avea probleme la Cluj, dacă nu va respecta legea și procedurile. 

Ne luați de proști, suntem cretini toți care simt mirosul, să își asume fiecare ceea ce face. Dacă sunt nemulțumiți de amendă, atunci să conteste în justiție”, a acuzat dur, Emil Boc, la emisiunea Ziua Live.

Moderatorul Carol Vlad a tot încercat să scoată în evidență probele Supercom, dar primarul Emil Boc nu a crezut că mirosul nu provine de la Centrul de management Integrat al Deșeurilor (CMID), care a fost predat în administrare Supercom. Compania de gunoi încearcă de câteva zile să paseze vina în alte părți, dar cei de la Garda de Mediu Cluj au fost categorici și au spus că mirosul provine de la rampa de gunoi Supercom și că mirosul nu putea veni la Cluj de la ferma de pui din Aiton, situată la 20 de kilometri de oraș. 

Cum a trăit Emil Boc scandalul cu cei doi activiști din Constanța! A vorbit și despre scena în care a vrut să le ia telefonul mobil - VIDEO

Comentarii Facebook