Duminica 28 Aprilie

Cum a trăit Emil Boc scandalul cu cei doi activiști din Constanța! A vorbit și despre scena în care a vrut să le ia telefonul mobil - VIDEO


Primarul Emil Boc a relatat cum a trăit el scandalul cu cei doi activiști din Constanța, care au năvălit peste el în birou pentru a-l întreba despre nerealizările mandatelor de primar, dar în special de faptul că miroase a gunoi în Cluj-Napoca.

E păcat că trebuie să comentez asemenea lucruri, pentru că nu am nimic de ascuns.

Cum a fost filmul evenimentelor. Când am ajuns la birou am văzut doi indivizi, relativ agitați, care voiau să discute cu primarul și le-am spus să stea să pun rucsacul în birou și că îi primesc. Dau să intru în birou, ei fiind în fața biroului, la secretariat. Intru și nu apuc să pun rucsacul că indivizii ăștia dau buzna peste mine. Așa ceva nu am pățit în viața mea.

Le-am spus că aștepte 10 minute ca să mă pregătesc de evenimentul la care urma să mă duc și că apoi îi primesc.

Ăla se împingea în mine și strigă să nu îl împing. Am văzut că au instrumente de filmat și am zis să intre în birou și să discutăm.

Am crezut că e o problemă urgentă și i-am întrebat ”Unde stați?” Atunci mi-au zis că ei sunt din Constanța și că au venit să vadă de ce miroase la Cluj. Atunci mi s-a aprins becul că ăștia sunt niște provocatori și nu au nicio treabă cu Clujul. M-am gândit cum stăteau ei la Vama Veche la plajă și când au auzit că miroase la Cluj s-au urcat pe tren și au venit 14 ore la Cluj. 

Mi-am dat seama că ei caută pretexte de scandal”, a explicat primarul.

Acesta a spus că știe de mult că sunt oameni care au băgat sume mari de bani ca să îi strice lui imaginea. 

Eu am primit de multă vreme informații că se bagă sume mari de bani ca să te provoace, să pună jurnaliști plătiți. Oameni de afaceri nemulțumiți că nu își pot face meandrele și care cred că mă pot îndupleca. 

Cu un om civilizat la Cluj, când vorbeam cu un clujean, nu se punea în discuție să se facă astfel de gesturi. 

Să intre cineva abuziv peste mine în birou nu mi s-a întâmplat niciodată. Probabil că sunt plătiți! Nu știu”, a spus primarul.

Boc a spus că el nu le-a luat telefonul mobil și nici nu a fugit de la întâlnirea tensionată.

Acesta a fost acuzat că le-a luat microfonul și l-a dat secretarei, iar apoi a vrut să le confiște și telefonul, dar nu a apucat. Pentru a scăpa de cei doi activiști, primarul Emil Boc s-a refugiat într-o altă cameră a biroului.

Pe imaginile de mai jos se vede clar cum primarul a întins mâna după telefon, vizibil iritat, dar nu a apucat să îl ia. La o primă vizionare pare că a luat aparatul, dar de fapt nu s-a întâmplat acest lucru. 

POLITIC/ADMINISTRATIV Primarul Emil Boc, SCANDAL cu doi activiști civici care au năvălit peste el în biroul buncăr. A vrut să le ia telefonul și a FUGIT în altă cameră- VIDEO

collage.png

Comentarii Facebook