Miercuri 24 Aprilie

Boc, asteptat joi in vizita la centura Bulevardul Muncii - Apahida! Proprietarii terenurilor il asteapta pusi pe scandal

 

Emil Boc ar urma sa viziteze joi santierul centurii Bulevardul Muncii - Apahida, drum care trebuie dat in folosinta pana la finalul lunii mai. Premierul ar putea avea probleme pentru ca proprietarii terenurilor sunt neplatiti.

 

Firma care realizeaza lucrarile le-a impus municitorilor sa lucreze la "foc automat" pentru ca pana joi sa termine de asternut stratul de baza peste care mai trebuie pus ulterior numai stratul de uzura. "Stratul de baza trebuie pus pentru ca Emil Boc vrea sa inspecteze cu masina centura. Muncitorii au primit directiva de a munci ore suplimentare pentru ca totul sa fie gata in timp util", au precizat surse din cadrul firmei.

 

Emil Boc ar putea avea probleme cu patru proprietari de terenuri care au cedat pamant pentru centura, dar nu au fost despagubiti. Acestia au blocat de mai multe ori lucrarile in speranta ca isi vor incasa banii, dar pana acum nu au avut niciun succes, chiar daca autoritatile au anuntat ca banii pentru plata exprorpririlor au fost alocati.

 

Directorul Directiei de Drumuri si Poduri Cluj, Ion Pantelimon, a declarat pentru Stiri de Cluj ca centura de 6 kilometri trebuie terminata pana la sfarsitul lunii mai.

 

Lucrarile au inceout in 2006 si ar fi trebuit sa dureze 14 de luni, dar din lipsa finantarii proiectul a fost transferat de la autoritatile locale la Ministerul Transporturilor si s-a blocat de mai multe ori.

 

Investitia totala s-a ridicat la 16 milioane de lei si a fost suportata de Ministerul Transporturilor.

 

Vezi si...

Centura Bulevardul Muncii - Apahida, inaugurata in aceasta luna! Acesta ar fi al cincilea anunt de dare in folosinta

 

Comentarii Facebook