Boc a jurat că nu va merge niciodată la Lidl pe Frunzișului, dar s-a dus sâmbătă


Primarul Emil Boc a jurat că nu va merge niciodată pe Lidl, pe strada Frunzișului, dar a fost sâmbătă și a fost șocat.

Am zis că nu o să merg niciodată la Lidl, pe Frunzișului. Am avut sâmbătă timp liber și am fost. Pe cuvântul meu că nu am găsit niciun loc de parcare”, a spus primarul Emil Boc, în cadrul Comisiei de Urbanism Cluj. 

Emil Boc a făcut această remarcă atunci când s-a vorbit despre un proiect imobiliar, care ia din vizibilitatea unui supermarket. ”Dacă Lidl-ul de pe Frunzișului este plin și este aproape invizibil, atunci ce spuneți dvs nu e o problemă”, i-a replicat Boc unui arhitect. 

Lidl trebuia să facă acolo și un sens giratoriu, dar nu l-a mai făcut, deși a fost condiție pentru acordarea autorizației. 

În 2017, primarul Emil Boc a explicat că cei de la Lidl nu s-au ținut de cuvânt și nu au făcut sensul giratoriu. ”Am înțeles că au început să depună documentația (n.red. Lidl pe strada Frunzișului funcționează din 8 decembrie 2016). Noi nu le-am dat orar de funcționare și dovada de dare în folosință, pentru că nu au făcut sensul giratoriu. Nu își pot întabula magazinul și nu au orar de funcționare. Au aviz de la ISU Cluj, dar orar de la noi nu. Primesc amenzi pentru lipsa orarului”, a spus primarul Emil Boc.

De atunci nu s-a mai spus nimic despre acest sens giratoriu. 

Emil Boc, în ”război” cu Lidl Frunzișului și Lidl Gheorgheni, pentru 2 sensuri giratorii: Am solicitat suspendarea activității...

Comentarii Facebook