Emil Boc, în ”război” cu Lidl Frunzișului și Lidl Gheorgheni, pentru 2 sensuri giratorii: Am solicitat suspendarea activității...

 

Primarul Emil Boc a anunțat miercuri, 8 martie, la comisia de sistematizare a Circulației că luptă cu Lidl, după ce nemții nu și-au respectat promisiunea de a face două sensuri giratorii.

Este vorba despre sensul giratoriu de pe strada Frunzișului și pe strada Alexandru Vaida Voievod, nr 59.

 La Comisia de sistematizare a traficului, unul dintre membri, profesorul Nicolae Burnete, de la UTCN, a întrebat dacă accidentele de pe strada Frunzișului, din curba de 180 de grade, nu au legătură și cu deschiderea Lidl și cu lipsa unui sens giratoriu promis. 

Soluții de trafic pe strada Frunzișului. Cum vor fi evitate accidentele

Primarul Emil Boc a explicat că cei de la Lidl nu s-au ținut de cuvânt și nu au făcut sensul giratoriu. ”Am înțeles că au început să depună documentația (n.red. Lidl pe strada Frunzișului funcționează din 8 decembrie 2016). Noi nu le-am dat orar de funcționare și dovada de dare în folosință, pentru că nu au făcut sensul giratoriu. Nu își pot întabula magazinul și nu au orar de funcționare. Au aviz de la ISU Cluj, dar orar de la noi nu. Primesc amenzi pentru lipsa orarului”, a spus primarul Emil Boc.

Lidl a repetat schema și cu magazinul deschis în Gheorgheni, lângă Iulius Mall. ”Nu au orar de funcționare pentru ambele magazine și nu le pot întabula. Am atacat în instanță faptul că funcționează fără orar și acum așteptăm pronunțarea instanței. Am solicitat suspendarea activității pentru că nu respectă acest lucru”, a precizat primarul Emil Boc.

Comentarii Facebook