Reglare de conturi între interlopi, oprită la Piatra Craiului, încă din fașă. Clanul Neguș mergea peste Clanul Sportivilor - VIDEO


Interlopii din Clanul Neguș se pregăteau de o încăierare de zile mari cu cei ai lui Mircea Băluş, zis Nebunu', unul din liderii Clanului Sportivilor din Capitală.

Romulus Markovics, cunoscut după porecla Romi Neguş s-au dus cu 60 de bătăuși spre Cluj, pentru a se răfui la Piatra Craiului cu Mircea Băluş, zis Nebunu', unul din liderii Clanului Sportivilor.

Interlopii au venit din tot Nord-Vestul țării, din Oradea, Zalău, Cluj, Arad, Timişoara şi Turda, în sprijinul lui Neguş.

Naşul fetiței lui Neguș - controversatul afacerist din Sântandrei Mihai Borciu - care i-ar fi trimis în ajutor toţi finii, 45 la număr, din Bihor, Timiş şi Arad, iar din Turda ar fi venit alți 20 de bătăuşi.

Polițiștii au avut informatori și au intrat pe fir, oprind toate mașinile la Piatra Craiului, dar și pe traseul. Neguş a pretins că el şi partenerii săi voiau să meargă, de fapt, la o... înmormântare.

"Noi am fost în zonă, dar pentru că am vrut să mergem la Turda, o înmormântare. Ştiu că s-ar fi găsit pe la unii pistol cu bile, topoare... Nu ştiu la cine şi e treaba lor", a declarat Neguş, confirmând, însă, faptul că e supărat pe naşul său de cununie. "M-am certat cu el, da, dar e naşul meu, poate ne vom împăca", a mai spus Markovics, conform eBihoreanul.ro

Poliția Cluj a precizat pentru Știri de Cluj că operațiunea de blocare a interlopilor a fost coordonată de la Oradea.

Comentarii Facebook