Miercuri 24 Aprilie

Boc a format o echipă de juriști pentru a demola hotelul Cristian, construit pe trotuar, în Piața Mihai Viteazu


Primarul Emil Boc susține că a format o echipă care lucrează pentru a găsi o cale de demolare a hotelului Cristian, ridicat pe trotuar în Piața Mihai Viteazu. 

Este o aberație juridică sau o bizarerie juridică, ca să fiu elegant, cum cineva a putut să se intabuleze. În anii 90 a fost posibil să se intabuleze printr-o sentință judecătorească acel hotel. De când sunt primar nu am semnat niciun fel de autorizație de mine, pentru ce e acolo. Toate autorizațiile au fost semnate înainte de 2004. Atunci el nu poate să îl vândă… Adică poate să îl vândă, dar terenul nu e al lui și orice investitor serios se uită că nu are proprietatea terenului. El nu se poate moderniza…

Pocol vinde iarăși Hotelul Cristian, din Piața Mihai Viteazu. Cât costă!

În instanță este clar că durează mult, dar nu vom abandona. Este moștenirea anilor 1990 pe care încercăm să o descâlcim. Eu nu am nimic personal cu proprietarul (n.red. Costică Pocol). Avem o echipă care lucrează la această problemă. Noi vrem să modernizăm toată aria de acolo, Canalul Morii, Liceul Bălcescu și am vrea să facem și acea zonă”, a precizat primarul Emil Boc.

Patronul Hotelului Cristian, Costică Pocol, susține că și Boc i-a semnat autorizațiile

Pocol spunea în 1 martie, pentru Știri de Cluj, că e greu să vândă hotelul. 

Cine credeți că vine să cumpere, de aia nu mai e de vânzare, când tot timpul în ziare se scrie că Boc o demolează. Ce client vine să cumpere? Dacă Boc o demolează, atunci să o demoleze, dacă are puterea și legea de partea lui, Boc. 

Tot asta a promis că o demolează. Dacă a făcut-o el sau cine o făcut-o să vină. Aia nu e construcție ilegală, domnule. Aia s-o făcut autorizată de Primărie, cu una dintre autorizații semnată chiar de Boc. 

Sunt vreo cinci autorizații, date și de primarul Funar și pe vremea lui Boc. Când s-o dat astea, o îndeplinit toate condițiile să se construiască, nu cum spun ziarele că s-a făcut dintr-un chioșc”, a mai declarat Costică Pocol.

Costică Pocol, proprietarul hotelului din Piața Mihai Viteazu: Funar și Boc au semnat autorizațiile. Din cauza lui Boc fug cumpărătorii - EXCLUSIV

Pocol a ridicat la finalul lunii aprilie și un gard pe trotuar

Un gard metalic de toată frumusețea a apărut în Piața Mihai Vitezu, lângă celebrul deja Hotel Cristian. Gardul blochează accesul oamenilor prin vechiul gang, obligându-i să intre pe stradă pentru a putea trece. 

Pe de o parte gardul blochează trecerea prin gang, iar hotelul pe trotuar. 

Plângere penală în cazul gardului NESIMȚIT, care a apărut în Piața Mihai Viteazu, pe domeniul public - FOTO


Comentarii Facebook