Sambata 31 Iulie

Pocol vinde iarăși Hotelul Cristian, din Piața Mihai Viteazu. Cât costă!


Omul de afaceri Costică Pocol scoate la vânzare Hotelul Cristian, din Piața Mihai Viteazu. 

Solvendi organizează licitaţie publică pentru valorificarea imobilului „Hotel Cristian” situat în Cluj-Napoca, Piața Mihai Viteazu,prețul de pornire: 438.000,00 Euro (+TVA). Licitaţia va avea loc în data de 13.04.2021, ora 15.00 la sediul lichidatorului judiciar din Cluj-Napoca, str. Pitești,  nr. 18, et. II. Înscrierea la licitaţie, achiziţionarea caietului de sarcini şi depunerea garanţiei de participare de 10% din preţul bunului licitat (condiţii obligatorii pentru participarea la licitaţie) se fac cel târziu cu 2 ore înainte de organizarea licitaţiei. În caz de neadjudecare, licitaţia publică se va repeta în aceleaşi condiţii în data de 27.04.2021, ora 15.00”, spune vânzătorul.

Costică Pocol, omul de afaceri care a ridicat hotelul controversat de lângă Piața Mihai Viteazu, susține că imobilul este perfect legal și că a fost autorizat de Gheorghe Funar și Emil Boc. 

Știri de Cluj l-a contactat pe Costică Pocol pentru a vedea câți bani ar cere pe hotelul Cristian. Acesta habar nu avea că în mediul online s-a inițiat o campanie de cumpărare a imobilului și de donare spre demolare. Campania de donare a eșuat, pentru că prea puțini au donat.

Costică Pocol, proprietarul hotelului din Piața Mihai Viteazu: Funar și Boc au semnat autorizațiile. Din cauza lui Boc fug cumpărătorii - EXCLUSIV

Comentarii Facebook