Ambient Cluj pune la dispoziţia clujenilor showroom-ul "Casa Demonstrativă" FOTO VIDEO (P)

 

Ambient Cluj a lansat vineri showroom-ul "Casa Demonstrativă" - un showroom complet pentru cei care îşi construiesc casa, de la fundaţie la finisaje.

"Casa Demonstrativă" este un punct de atracţie pentru orice beneficiar. Cei interesaţi pot înţelege "pe viu" punerea în operă corectă şi recomandată fiecărui material de construcţie sau finisaj de componente: stâlpi de structură, zidărie de cărămidă sau BCA, izolaţie, instalaţie pentru încălzire, sanitare şi electrice de interior şi exterior, acoperiş, horn etc.

"Azi împlinim 20 de ani şi arătăm prin această zi (n.r 27 iulie) că în aceşti 20 de ani în care am continuat şi ducem mai departe conceptul Ambient, facem paşi sănătoşi", a spus Ioan Ciolan director general Ambient.

Prin acest nou concept, Ambient le oferă clienţilor posibilitatea de a alege produse de calitate, dar şi consilierea familiilor de la începutul şi până la finalul proiectului de renovare sau construcţie a casei pentru a le uşura astfel munca de renovare şi amenajare a locuinţei.

"Valoarea Ambient constă în reuşita de a construi partenerialtul client-meşteri-producători, folosind consilierea ca liant. Familiilor din Cluj-Napoca care aleg să păşească în Casa Demonstrativă le promitem că au făcut cea mai bună alegere, pentru că aici vor găsi cele mai avansate, mai durabile şi mai frumoase soluţii pentru casele lor", a declarat Ioan Ciolan, director general Ambient.

Oferta care există în acest moment la Cluj este una cât se poate de avantajoasă şi constă atât în materiale şi preţ, consiliere profesionistă, transport gratuit, dar şi recomandare de executant bun. 

La inaugurarea showroom-ului "Casa Demonstrativă" a fost prezent şi primarul Clujului, Emil Boc, care s-a declarat mulţumit de ceea ce înseamnă Ambient: "Pentru mine, şi nu o spun acum din politeţe, într-adevăr Ambient se leagă de performanţă, se leagă de un preţ bun, pe care să ţi-l poţi permite, se leagă de profesionalism.  Ambient-ul este cu un pas înainte altora şi ştie în ce direcţie se mişcă lumea".

Ambient este o companie cu capital integral românesc, a cărei principală activitate este comercilizarea materialelor de construcţii, finisaje şi amenajări interioare. Înfiinţat în 1993, Ambient a inaugurat primul DIY din România, în aprilie 2002, la Sibiu. Ambient acoperă întreg centrul ţării cu o reţea de 14 centre comerciale şi 2 depozite logistice.

Printre alţii, la inaugurarea showroom-ului "Casa Demonstrativă" din Centrul Comercial Ambient Cluj au mai fost prezenţi şi fostul primar interimar Radu Moisin, dar şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj Ioan Oleleu.

Mai multe detalii despre Ambient găsiţi AICI.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook