Blue Air isi bate joc de turisti pe Aeroportul din Cluj! Zborul spre Roma, de la ora 14.45, anulat fara preaviz


Peste 40 de persoane sunt blocate in Aeroportul International Cluj, dupa ce Blue Air si-a anulat cursa spre Roma pe ultima suta de metri.

"Aveam zborul acum, la ora 14.45, spre Roma, si am venit si ma duc la ghiseu si nu era nimeni. Imi spune doamna de acolo ca s-a anulat zborul si ca nu se mai pleaca pentru ca nu le renteaza, deoarece suntem prea putini pasageri. M-am dus la alt ghiseu de informaii si intreb, dar ei imi cer sa dau buletinul, pasapoartele si biletele, iar apoi imi spun ca ne vor suna ei cand se va rezolva situatia", a povestit pentru Stiri de Cluj Marius Ciurchea, un clujean care urma sa plece in vacanta la Roma, impreuna cu familia.

"Am cazare rezervata si masina in Roma. Eu am respectat toate regulile, iar ei si-au batut joc de noi. Eu am copil de noua luni si altul de cinci ani cu mine. Am verificat si trebuie sa ne asigure un alt zbor daca l-au anulat pe acesta. Mai este o curca Wizz Air la ora 18.00, dar nimeni nu spune nimic", a mai precizat Marius Ciurchea.

Cei 40 de pasageri asteapta in aerogara, iar reprezentantii Aeroportului International Cluj incearca sa gaseasca o solutie la aceasta problema. "Exista aici un responsabil care da telefoane. Daca nu rezolva voi fi neoit sa mai dau 1000 de euro pe inca 5 bilete spre Roma, la cursa Wizz Air si apoi sa ma indrept in instanta impotriva Blue Air. Oricum se stie ca in instanta primim termen anul viitor. Toti sunt impotriva noastra", a mai adaugat clujeanul nervos.

 

Pe site -ul oficial al Aeroportului International Cluj se specifica faptul ca zborul Cluj-Napoca - Roma a fost anulat.

 
"Blue Air a anuntat ca din motive comerciale a anulat zborul. Ei sustin ca au anuntat pasagerii, dar sunt 10 - 12 oameni care sustin ca nu au fost anuntati. E obligatia Blue Air sa rezolve aceasta situatie, fie sa ii despagubeasca, fie sa le asigure transport la destinatie", a declarat directorul Aeroportului International Cluj, David Ciceo.

 

Reprezentantii companiei Blue Air nu au putut fi contactati.

Comentarii Facebook