Blocaj pe Clinicilor - strada Avram Iancu! Primăria a intervenit prea târziu - FOTO

 

Traseul strada Clinicilor - Piața Cipariu - strada Avram Iancu a fost blocat marți dimineața. 

 

Șoferii s-au deplasat foarte greu și din cauza șoferilor parcați pe strada Clinicilor. Majoritatea șoferilor din trafic își duceau copiii la școlile din zona centrală. Aceștia spun că nu au cum să îi lase singuri pentru că ”nu mai este siguranță nici la traversarea străzii pe trecerea de pietoni”.

 

Din păcate exista in Cluj noile cartiere care se dezvolta în continuu. Acestea nu au nici scoli si nici gradinite de stat. Unde iti duci copilul in cazul asta? Nu sunt de acord sa ii ducem toti in centru, dar din păcate cei care locuiesc in zonele respective, gen Buna ziua, nu au cum altfel sa facă decât sa meargă la cea mai apropiata scoală din alt cartier... si cu 21 care e blocat mereu in zona Centru-Cipariu rămâne varianta cu masina”, a mai comentat un utilizator al grupului Info Trafic Cluj.

 

După apariția blocajului pe strada Clinicilor, Primăria Cluj-Napoca a trimis, tardiv, în zonă un echipaj de la ridicări pentru a face curățenie.

 

Șeful Poliției Locale, fostul polițist pensionar Marcel Bonțidean, ar trebui să prevadă mult mai bine astfel de situații. De multe ori, mașinile parcate neregulamentar îngreunează cel mai mult circulația. 

 

Viceprimarul Clujului susține că șoferii încă nu știu să folosească INOVAȚIILE aduse traficului clujean

 

 

Foto: Info Trafic Cluj

Comentarii Facebook