Duminica 31 Mai

Beard Brothers organizează un târg caritabil. Banii ajută la renovarea Clinicii Pediatrie III

 

Beard Brothers organizează în acest weekend o nouă ediție a Winter​ ​Charity​ ​Fair, prin care se încearcă strângerea de fonduri pentru renovarea etajului 2 al Clinicii Pediatrie III.

 

Organizația Beard Brothers a primit ajutor de la diviziile The Sisterhood și Volunteer Crew pentru ca a patra ediție a Winter Charity Fair​, care va avea loc la Casino Centru de Cultură Urbană, să fie perfectă. Vor fi două zile pline cu „bunătăți” artistice, gastronomice, muzicale, florale, ludice și nu numai.

 

”Veţi avea ocazia să alegeţi cele mai cool și inspirate cadouri de Crăciun. Peste 30 de artiști vendori și-au pregătit tolba cu produse speciale, de sezon, multe din ele în variantă unicată, și sunt gata să vă ajute să găsiți cadoul potrivit pentru cele mai diversificate gusturi. În cadrul evenimentului, pe lângă fuga după cadouri, vă veţi putea bucura de atmosfera creată de artiști locali sau naţionali, coruri de copii, DJ, iar gustările calde și vinul fiert vor fi la discreție. Cei mai nerăbdători și entuziasmați spiriduși ai iernii, copiii vor avea o zonă dedicată lor, în care vor învăța să creeze decoraţiuni sau să deseneze felicitări”, precizează organizatorii.

 

 

Winter Charity Fair 4.​0 are ca scop strângerea de fonduri pentru campania 11 Beard Brothers, gândită în colaborare cu Rotaract Visio: PAINT THE FUTURE! Această campanie presupune renovarea etajului 2 al Clinicii Pediatrie III, secţie a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii din Cluj-Napoca. Momentan, secția se află într-o stare avansată de deteriorare, fiind și singura nerenovată din cadrul clinicii. Renovarea în cauză presupune: schimbarea gresiei şi a faianţei și înlocuirea cu tarchet; repararea şi zugrăvirea pereţilor; construirea de noi grupuri sanitare; schimbarea ușilor de lemn şi a geamurilor; schimbarea instalaţiei electrice; dotarea secţiei cu instalaţie de oxigen. Etajul 2 reprezintă o imagine tristă și șocantă care se așterne în faţa copiilor internaţi. Renovarea secţiei ar asigura atât condiţiile necesare și civilizate pentru desfășurarea activităţilor medicale performante, cât și un mediu mai bun care să ajute la ameliorarea suferinţelor micuţilor pacienţi.

Comentarii Facebook