Batrana de 87 de ani, talharita in casa, pe strada Venus, de doi mascati! In 18 februarie, alti atacatori au furat 18.000 de euro


O batrana a fost talharita, joi dimineata, in propria casa de doua persoane mascate. Atacul s-a produs pe strda Venus, din cartierul Gheorgheni.

Pana in acest moment nu se stie daca au fost furati bani sau alte bunuri.

 

"In cursul acestei dimineti, Sectia 3 Politie a fost sesizata ca doi barbati cu fata acoperita au patruns in locuinta unei femei de 83 de ani. Acum se efectueaza cercetarea la fata locului pentru a se stabili modul in care a fost comisa fapta", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Femeia de 86 de ani nu vorbeste bine limba romana, numai maghiara, astfel ca politistilor le este greu sa se inteleaga cu ei. Fiul acesteia a declarat ca el a fost plecat sa aduca balegar pentru gradina si, cand s-a intors, a aflat ca mama lui a fost atacata. "Au intrat in casa si au strigat unde sunt banii. Acesta nu este primul atac pe care il suferim. In 18 februarie, alti mascati au intrat in casa si au furat 18.000 de euro", a spus fiul victimei.

Comentarii Facebook