Batrina de 66 de ani, prinsa beata crita la volan de politisti, este in Top 3 "Cele mai baute soferite din Cluj" - VIDEO

 

Soferita care a lovit in week-end trei masini a savarsit o infractiune, intrucat alcoolemia de 0,74 mg/l alcool in aerul expirat a fost confirmata si de analizele de sange: 1,5 mg/l.

 

Clujeanca in varsta de 66 de ani a lovit in noaptea de sambata spre duminica trei masini pe strada Marinescu. Oamenii au sunat la 112, iar politistii au venit si au testat-o pe femeie cu etilotestul , care a aratat o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur in aer expirat. Imbitatia alcoolica in sange are insa o valoare de 2,1 ori mai mare decat cea in aerul expirat. Prin urmare, clujeanca s-a ales cu dosar penal pentru ca avand 1,554 alcool in sange, a depasit cu mult limita de 1 la mie de la care conducerea sub influenta bauturilor alcoolice este considerata infractiune.

 

F. Erzset este prima femeie prinsa anul acesta de politistii clujeni cu o imbibatie alcoolica in sange peste 1 la mie. Anul trecut au mai fost doar doua femei din Cluj in aceasta situatie. Una avea 0,7 mg/l in aerul expirat (1,47 in sange), iar cea de-a doua 0,8 mg/l (1,68 in sange). Aceasta din urma, detine, de altfel, si recordul printre soferitele din Cluj prinse de politistii clujeni bete la volan. De altfel, recordmena a mai reusit o "perfomanta". Inainte de a fi prinsa de politisti beata la volan, isi dusese la gradinita cu masina nepotelul de 3 ani. Apoi s-a urcat din nou la volan si s-a oprit in sensul giratoriu din Zorilor, intersectia Calea Turzii cu Observatorului.

 

In acest sfarsit de saptamana, politistii clujeni au amendat 43 de soferi pentru conducere sub influenta alcoolului. 16 dintre ei aveau o imbibatie alcoolica in sange de peste 1 la mie si s-au ales cu dosar penal. Restul de 27 au primit amenda si au ramas fara permis de conducere.

 

 

 

 

Comentarii Facebook