Bătăușii de la Scutul Negru au apărut în fața instanței în dosarul ”Bătaie la Janis”. Benche cerut ÎNGĂDUINȚA instanței

 

Cei 12 bătăuși de la Scutul Negru au apărut în fața instanței la prima înfățișare din procesul privind agresiunea de la Janis.

 

Avocatul celor 12 a invocat o serie de excepții, contestând modul în care s-a făcut urmărirea penală și cerând să fie retrase acuzațiile de ultraj. 

 

De asemenea, Răzvan Benche, unul dintre inculpați, a solicitat instanței permisiunea de a părăsi țara în luna noiembrie, pentru a putea participa în Olanda la o competiție de K1. 

 

Magistratul de la Judecătoria Cluj-Napoca se va pronunța în privința acestor cereri vineri, 25 octombrie.

 

Inițial au fost arestați zece angajați de la Scutul Negru, iar apoi încă doi, pentru o bătaie care s-a produs în data de 21.07.2013, în jurul orei 08.20 - 08.30. ”Echipaţi cu ţinută specifică de intervenţie cu inscripţia ”Scutul Negru” au agresat trei persoane de sex masculin în incinta clubului Janis Stuf. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere video se observă mai multe persoane care văzând ceea ce se întâmplă fug sau se îndepărtează în grabă de locul faptei în momentul în care realizează violenţa de care dau dovadă autorii în acţiunile lor”, preciza judecătorul în motivarea sentinței de arestare a celor de la Scutul Negru.

 

De ce au fost arestați JUSTIȚIARII de la Scutul Negru. Judecătorul a vorbit de CRUZIME și a dat detalii ȘOC

Comentarii Facebook