Bătaie la cheful liberalilor din clubul My Way. Au fost chemați și mascații

 

Cheful liberalilor clujeni de la clubul My Way, din noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost condimentat cu un scandal.

 

La data de 13.04, în jurul orei 2.40, un bărbat de 28 de ani din Cluj-Napoca a sesizat Politia, reclamând că a fost agresat. Polițiștii l-au identificat pe celălalt bărbat care ar fi fost implicat.

 

Victima a fost îndrumată să meargă la Institutul de Medicină Legală și apoi să depună plângere, dar până la această oră nu a făcut nimic”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

 

La incidentul de la clubul MY Way au intervenit și ”mascații”, din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS), care se aflau în acțiune de patrulare.

 

Victima din această altercație este Andrei Dandoș, vicepreședintele PNL Cluj-Napoca și șeful campaniei electrorale pentru Europarlametare. Acesta nu a putut fi contactat pentru a comenta cele întâmplate.

 

Consilierul local Ioan Bîldea a declarat că a fost vorba despre o ieșire cu colegii, după lansarea candidatului la europarlamentare, Norica Nicolai. ”Am ieșit în club, circa 150 de colegi. Am văzut că a fost ceva incident și Andrei Dandoș s-ar fi împins cu cineva, dar nu știu exact ce s-a întâmplat. Dacă era ceva grav, cred că aș fi auzit”, a spus Bîldea.

 

Conform unor surse, aproape de conflict ar fi fost și Emil Mocan, angajat la Consiliul Județean Cluj și membru PNL Cluj. ”Am văzut poliția afară, în timp ce mă duceam spre casă. Nu știu ce s-a întâmplat. Cât timp am fost eu în club nu a fost nimic sau poate că a fost în cealaltă încăpere”, a spus Emil Mocan.

Comentarii Facebook