Femeia care a furat mașina de la spălătoria Iulius Mall Cluj ar putea scăpa de acuzații

 

Femeia care a furat mașina de la spălătoria Iulius Mall Cluj, sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 19.00, ar putea scăpa de acuzații.

 

Proprietarul mașinii a sesizat, în jurul orei 19:35, prin apel unic de urgenţă 112, faptul că i-ar fi fost sustras autoturismul dintr-o spălătorie auto, situată în parcarea unui complex comercial din Cluj-Napoca.

 

Bărbatul a predat autoturismul proprietate personală şi cheia acestuia angajaţilor unei spălătorii situată în parcarea unui complex comercial din Cluj-Napoca, iar în jurul orei 19:30, cand s-a întors, a constatat că vehiculul i-a fost sustras.  

 

La faţa locului s-a prezentat o echipă complexă, formată din poliţişti judiciari şi criminalişti, care, în urma primelor verificări, au constatat că o persoană de sex feminin s-a prezentat la angajaţilor spalatoriei ca fiind soţia părţii vătămate. Totodată, aceasta a susţinut că soţul ei a mandatat-o să ridice autoturismul şi să-l ducă la domiciliu. Lucrătorii spălătoriei au incuviinţat plecarea femeii cu autoturismul părţii vătămate, cheiele acestuia aflându-se în contact”, au explicat polițișii.

 

În urma filtrelor instituite la intrările în oraș, polițiștii au reușit să identifice mașina. ”Femeia a fost identificată în localitatea Floreşti. Acesta, la volanul autoturismului sustras, se întorcea în Cluj-Napoca dinspre municipiul Turda”, au mai expolicat anchetatorii.

 

Femeia de 32 de ani este cercetată pentru furt. 

 

Surse din cadrul IPJ Cluj susțin că șoferița ar suferi de afecțiuni psihice. Ea le-a spus polițiștilor că a luat mașina pentru a ”ieși în oraș cu fetele”. Ea s-a dus cu autoturismul până la Turda și a revenit pe Autostrada Transilvania la Cluj-Napoca. 

 

Pentru a se stabili dacă aceasta poate fi trasă la răspundere pentru faptele sale, polițiștii au dus-o la un control la Clinica de Psihiatrie din Cluj-Napoca.

 

Cercetările vor fi continuate, dar dacă se va dovedi că femeia suferă de afecțiuni psihice ea ar putea să scape de acuzații și să fie internată.

 

Mașina furată de la Iulius Mall Cluj, oprită în Florești. EXPLICAȚIA femeii e că a ”împrumutat-o”

Comentarii Facebook