Zilele Clujului 2012: Ce surprize sunt pregatire pentru copii


In avanpremiera Zilei Internationale a Copilului, din 1 iunie, Primaria Cluj-Napoca organizeaza in cadrul Zilelor municipiului Cluj-Napoca activitati sportive si educative pentru cei mici.

Vineri, 25 mai, ora 14:00, va asteptam la Cinematograful Marasti pentru proiectia filmului animat Kung Fu Panda, intrarea este libera atat pentru parinti cat si pentru copii.

Sambata, 26 mai, incepand cu ora 11:00, strada Mihail Kogalniceanu se transforma in "Lumea piticilor" unde Asociatia Dorcas ii va intampina pe cei mici cu jocuri educative, concursuri si animatie stradala. Tot la ora 11:00, pe platoul Salii Sporturilor "Horia Demian" vom invata impreuna cum sa circulam cu bicicleta in siguranta, respectand indicatoarele rutiere. La ora 9:00, copii pasionati de pasari sunt asteptati impreuna cu parintii lor la Gradina Botanica pentru turul ghidat "Fii ornitolog pentru o zi!".

Activatile in aer liber continua si duminica, 27 mai, ora 11:00 cand British Council va asteapta in P-ta Muzeului pentru ateliere si jocuri in limba engleza. De la ora 12:00, str. M. Kogalniceanu va gazdui "Oraselul copiilor", eveniment organizat in parteneriat cu Asociatia Amicus. De asemenea, de Zilele Clujului si teatrul se muta in P-ta Muzeului unde Teatrul de papusi Puck le-a pregatit  celor mici o surpriza la ora 17:00.

Zilele municipiului Cluj-Napoca se desfasoara in perioada 25 mai - 1 iunie 2012. Sponsori: Ursus, Coral si Cosmote.

 

Zilele Clujului 2012 - PROGRAM! Peste 80 de evenimente in 25 de locatii

Comentarii Facebook