Bătaie în Florești cu ȘAPTE persoane reținute pentru 24 de ore. A fost o RĂFUIALĂ pe bani

 

Şapte bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, în Florești, după ce au devastat o autoutilitară și au furat 1.500 de lei. 

 

La data de 5 septembrie, la ora 12:30, poliţişti din cadrul IPJ Cluj- Secţia 6 Poliţie Rurală Floreşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Balastierei din comună un bărbat este ameninţat cu acte de violenţă.

 

Un echipaj de poliţie s-a deplasat de îndată la faţa locului şi a constatat că partea vătămată a fost ameninţată cu acte de violenţă de un bărbat de 21 de ani, din comuna Floreşti, pe fondul unor divergenţe mai vechi. Bărbatul de 21 de ani, împreună cu alte persoane au distrus părţi componente ale autoutilitarei care aparţinea victimei şi au sustras 1.500 de lei din geanta femeii care se afla în autovehicul.

 

În momentul intervenţiei organelor de poliţie, o parte din persoanele prezente la faţa locului au devenit recalcitrante, s-au manifestat violent, au adresat injurii si i-au ameninţat pe poliţişti.

 

Având în vedere aspectele constatate, şapte bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 44 de ani, din comuna Floreşti, au fost reţinuţi pentru 24 de ore”, precizează Poliția Cluj.

 

Cei șapte sunt cercetați pentru ”ultraj”, ”distrugere” şi ”tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

 

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook