Strada Clăbucet din Mănăștur e un DEZASTRU: E mizerie și e plin de șmecheri și traficanți - FOTO

 

Un clujean care locuiește pe strada Clăbucet reclamă mai multe probleme din această zonă.

 

Cam asa arata Manasturul, mai precis Strada Clabucet, colt cu market Carrefour - Big, in fiecare seara. Nu stiu cum isi fac treaba cei de la Rosal, care iau bani grei pentru ridicarea deseurilor, insa imaginile vorbesc de la sine. Din pacate nu se poate simti si mirosul ce locatarii sunt obligati sa-l respirea zi de zi. Este absolut inadmisibil ceea ce se petrece in aceasta zona, unde pe langa mizeria vizibila, gastile de smecherasi ratati sunt prezenti zi de zi, seara de seara, grupuri grupulete, cu afaceri ilegale, vanzari de masini aduse de dincolo, curse de motociclete, ateliere de reparatii improvizate, toate acestea deranjand vecinii. Politia Sectia 4 nu ia niciodata absolut nici o masura in acea zona!”, ne-a scris clujeanul.

 

Reprezentanții firmei Rosal ne-au declarat că deseurile sunt ridicate, dar că materialele de construcții depozitate lângă nu pot fi colectate, nefiind un contract separat cu administrațiile blocurilor. ”Locatarii nu au voie să arunce deseuri de construcții lângă pubele. Acestea trebuie transportate, contra cost la groapa de gunoi”, au precizat cei de la Rosal.

 

Contractul firmei de salubritate cu Primăria Cluj-Napoca prevede colectarea deșeusilor menajere nu a celor din construcții sau a mobilierului abandonat de locatari la pubele, au mai precizat reprezentanții firmei.

 

 

Comentarii Facebook