Bătaie în fața unui bar din Florești. S-au luat la pumni în plină stradă



Un scandal a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în fața unui bar din Florești, unde mai mulți ”prieteni de pahar” s-au luat la bătaie în plină stradă.

La data de 5 septembrie a.c., în jurul orei 01:05, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Floreşti, în timp ce patrulau, au constat că în faţa unui local public a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Echipajul de poliţie a intervenit pentru aplanarea conflictului, iar în urma verificărilor efectuate au stabilit că anterior intervenţiei, persoanele implicate şi-ar fi aplicat lovituri cu pumnii. În urma altercaţiei, două persoane au necesitat îngrijiri medicale”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Bătăușii au fost duși la sediul poliţiei şi au fost sancţionați contravenţional de poliţişti pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Totodată, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, fapte prevăzute de Codul penal, urmând a se stabili cu exactitate implicarea fiecărei persoane.

Comentarii Facebook