Bătaie în față la After Eight, în care a fost implicat fiul unui comisar de poliție din IPJ Cluj: ”Vă arestez!” FOTO


Fiul comisarului șef Ioan Radu Purdea, șef de catedră la Școala de Poliție ”Septimiu Mureșan” și fratele purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Purdea, a fost implicat într-o bătaie în fața clubului After Eight.

Darius Purdea este absolvent al Facultății de Teologie din Cluj-Napoca, iar apropiații spun că, în timpul zilei, este mare credincios, iar noaptea schimbă foaia.

Marți seara, 19 iunie, el a fost implicat într-o altercație în fața clubului After Eight. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, Darius Purdea s-ar fi legat de o tânără, iar apropiații acesteia au intervenit și i-au aplicat o corecție fizică. Iritarea a fost accentuată și de faptul că Purdea ar fi pomenit că are relații ”puternice” în IPJ Cluj și că îi poate aresta pe toți, precizează surse din IPJ Cluj.

Tatăl lui Darius Purdea este comisar șef la Școala de Poliție ”Septimiu Mureșan”, unde predă pregătire polițienească și se află și în echipa managerială a instituției. Din această postură și prin ”conexiunile” pe care le are la vârful instituției e reușit să îi asigure un post ”cald” și fiicei sale, Anca Purdea, ca purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

Incidentul în care a fost implicat Darius Purdea nu a apărut pe buletinul de poliție al IPJ Cluj, după cum nu a apărut nici accidentul produs de fostul prefect al Clujului, Florin Stamatian. Surse din Poliția Rutieră precizează că raportul privind acel accident a fost trimis la biroul de presa, dar ”cineva” a luat decizia să nu fie dat publicității.

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Anca Purdea, nu a putut fi contactat. Ea nu mai raspunde telefoanelor Stiri de Cluj din ordinul sefului IPJ Cluj, sergentul ajuns chestor de politie Ioan Pacurar, motivul invocat fiind ca: ”Ati denigrat imaginea sefului Politiei Cluj”.

În baza Legii 544/2001, redacția Știri de Cluj îi va trimite o cerere pentru aflarea informațiilor despre acest caz.

 

Horea Șoica

Comentarii Facebook