Bătaie ”în familie” la o casă din Turda. Mai multe persoane s-au bătut cu bâtele în fața porții



Două persoane dun cercetate de polițiști, aceștia fiind acuzați că ar fi bătut doi bărbați, în urma unui conflict spontan survenit în faţa unui imobil din municipiul Turda.

La data de 17 iulie, ora 21:25, Poliţia a fost sesizată prin SNUAU 112 despre un conflict spontan produs pe strada Piaţa 1 Decembrie 1918 din municipiul Turda. Poliţiştii de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Turda au intervenit pentru aplanarea conflictului şi pentru a acorda sprijin victimelor.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate toate persoanele implicate în altercaţia survenită pe fondul unor neînţelegeri familiale.

De asemenea, s-a stabilit faptul că doi bărbaţi de 32 de ani, respectiv de 55 de ani, din Turda, au cauzat leziuni altor doi bărbaţi, folosindu-se de pumni şi bâte din lemn.

Bătaia a avut loc în faţa unui imobil de pe strada Piaţa 1 Decembrie 1918, din Turda, în urma unor altercaţii verbale survenite în curtea imobilului şi continuate în stradă.

Persoanele vătămate, doi bărbaţi de 29 de ani, respectiv de 41 de ani, din municipiul Turda, au fost transportaţi la Spitalul Municipal Turda, medicii stabilind că nu se impune internarea acestora.

Victimele au formulat plângere penală împotriva bărbaţilor de 32 de ani, respectiv de 55 de ani, iar poliţiştii efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „violare de dominiciliu”, fapte prevăzute de Codul penal, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook