Adrian Papahagi către un jurnalist clujean: ”Du-te-n p…. ma-tii, ma boule!”

 

Adrian Papahagi, demisionar din PMP, i-a adresat injurii unui jurnalist din Cluj.

 

Victor Lungu a prezentat un SMS în care Adrian Papahagi îl înjură de mamă. ”Du-te-n p... mă-tii, măi boule! Nu mai vreau să aud niciodată de tine, sfertodoct prăfuit, șomer deghizat, lefegiu politic. Ai ticuri de limbaj fesenist: pt tine, intelectualii sunt sinecuriști. Ce sinecură, măi boule, am avut eu în politică? Hai, sictir”, i-a scris Papahagi.  

 

Victor Lungu a spus, citat de Buna Ziua Cluj, că: ”M-am trezit cu un SMS-ul de la el pe cap. Brusc, fara avertisment sa te trezesti insultat in particular, nu-ti cade bine. A pus capac atunci cand m-a injurat de mama (care este moarta de doi ani). Ori ma duceam sa-i mut imensul cur in suturi spre ceafa, ori, mai bine asa, il arat in toata gonflasenia lui. Intre Ponta si Papahagi nu exista nici o diferenta. Sunt exponentii aceluiasi fesenism trimis sa puiasca in diverse sectoare ale vietii publice. La final sunt la fel: Ponta si-a plagiat doctoratul, Papahagi si-a plagiat moralitatea pe care o afiseaza”.

 

Victor Lungu mai publică unele editoriale în presă, dar cochetează cu PMP -ul, astfel că duelul celor doi ar putea avea alte dedesubturi. Adrian Papahagi și-a dat demisia recent din Partidul Mișcarea Populară.

 

Comentarii Facebook