Miercuri 24 Aprilie

Bătaie cu săbii în Romantic. Agenții Scutul Negru au fost răniți

 

Doi agenți de la Scutul Negru au fost tăiați cu sabia în clubul de manele Romantic.

 

In jurul orei 7 dimineata a fost o bataie foarte mare. Era plin de sange si de politie. S-au taiat cu sabia, din cate am inteles un baiat de la Scutul Negru are mana taiata”, ne-a relatat un martor.

 

În dimineaţa zilei de 26 ianuarie, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin serviciul unic de urgenta 112, despre faptul că, în incinta unui local public din municipiul Cuj-Napoca a izbucnit un scandal.

 

Poliţiştii au intervenit la locul indicat, unde au identificat doi bărbaţi agresaţi, de 31 şi respectiv 41 ani. Persoanelor rănite li s-a acordat primul ajutor la faţa locului, ulterior fiind transportaţi la UPU 1 Cluj-Napoca pentru acordarea îngrijirilor medicale.

 

Din cercetările efectuate a rezultat că între cei doi bărbaţi şi un tânăr de 29 ani ar fi avut loc un conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, iar acesta   i-a agresat, provocându-le leziuni la nivelul capului şi membrelor.

 

Agresorul a părăsit localul şi este suspectat de poliţişti de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

 

Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru identificarea şi prinderea suspectului.

 

Cei doi agenți au fost tăiați pe mâini și cap, fiind duși la UPU 1. Autorul agresiunii a fugit, nefiind găsită nici sabia.

 

Cine este cel care i-a tăiat cu sabia pe agenții Scutul Negru, în Romantic? Procurorii au refuzat arestarea lui

Comentarii Facebook