Bataie cu bate si cutite in Dej, pe strada Avram Iancu VIDEO


Doi barbati au declansat un razboi in toata regula, luni seara, pe strada Avram Iancu din Dej, dupa ce au tabarat cu bate si cutite asupra trecatorilor.

Mai multe persoane au smuls scanduri din garduri si au sarit in apararea celor batuti. Intre persoanele agresate se afla si un copil de 16 ani, care a fost lovit cu o bata in cap.

Suspectii au fost retinuti de politisti, iar unul a fost internat in spital sub paza, fiind la randul lui lovit.

Scandalul a pornit in momentul in care cei doi barbati, originari din localitatea Maia, beti fiind, au vrut sa opreasca un TAXI in care se aflau 3 pesoane. Unul dintre pasageri a fost luat la bataie, iar in apararea lui au sarit ceilalti doi barbati care il insoteau si care au reusit sa ii puna la respect pe agresori.

Nervosi ca planul le-a fost dejucat, cei doi barbati din Maia au inceput sa se razbune pe trecatori si sa ii loveasca cu cutite si bate. Pana la urma au fost potoliti de alti trecatori care au rupt scanduri dintr-un gard pentru a se apara.

Unul dintre agresori a suferit ranile cele mai grave, fiind internat la Spitalul din Dej, sectia Chirurgie, sub paza stricta.

Comentarii Facebook