Bărboșii din Cluj s-au ras în cap în centrul orașului. Ei luptă pentru viața unui copil de 6 ani - VIDEO

 

Beard Brothers luptă pentru a salva viața unui băiețel de 6 ani diagnosticat cu o boală gravă. 

 

Eduard Tudurache este un baiat de 6 ani pasionat de Karate cu disciplina Aikido (posesor al centurii galbene cu 8 kyu), de inot si un bun pianist in acelasi timp!

 

El a fost diagnosticat cu SARCOM EWING o tumora osoasa foarte agresiva. Protocolul tratamentului presupune 6 sedinte de chimioterapie, o operatie care va trebui efectuata in strainatate, urmata de inca 8 sedinte de chimioterapie.

 

Costurile operatiei sunt de 20.100 euro.

 

Beard Brothers are ca target sa adune minim 5000 de euro! Pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru! Veniti la evenimentele ce vor urma! 

 

Campania se va desfasura pe perioada 24 Aprilie - 1 Iunie!”, au afirmat bărboșii de la Beard Brothers.

 

Părinții lui Eduard sunt devastați de ceea ce li se întâmplă, dar mai ales de indiferența autorităților. ”Multa bafta in tot ce v-ati propus, sa reusim sa-l salvam, din pacate statul roman s-a spalat pe maini si de aceasta data refuzand plata operatiei chiar data initial ne-au zis ca 50% va fi suportat de CAS. (Transplantul nu este pe lista lor). Este dureros sa stii ca viata copilului depinde de o suma de bani. Să inteleg ca cei care au nevoie de transplant nu merita o sansa? Ma bucur ca totusi exista oameni pentru care viata unui copil conteaza.Va multumesc”, a afirmat Suzana Tudurache.



Comentarii Facebook