Marti 27 Octombrie

Barboșii de la Beard Brothers Cluj te invită să faci o faptă bună, în cadrul campaniei "Catch a Smile Day” - VIDEO

 

Barboșii de la Beard Brothers Cluj te invită să faci o faptă specială, să faci cuiva ziua mai frumoasă, în cadrul campaniei “Catch a Smile Day”.

 

Ei au dat drumul campaniei de strângere de zâmbete, în care clujenii, dar nu numai ei, sunt încurajați să se filmeze făcând o faptă specială și să posteze clipul video pe pagina de facebook a Beard Brothers (www. facebook.com/beardbrotherscluj). 

 

Pe lângă asta, ziua de 7 august va fi rezervată unei “vânători” de zâmbete prin centrul Clujului, unde membri Beard Brothers, alături de voluntari vor oferi copiiilor acadele și baloane, iar părinților lor cafea, flori și nu numai, în speranța că le vor face ziua mai bună. 

 

Sediul central va fi în Piața Unirii, iar programul acțiunii va fi între 11.00 și 16.00. Deoarece se dorește a fi un eveniment de amploare, organizatorii îi invită pe clujeni să se înscrie ca și voluntari în această campanie, printr-un e-mail la beardbrotherscluj@gmail.com.

 

Îi provocăm pe oameni să își foloseasă imaginația și să facă ceva special, ceva bun pentru cei din jurul lor! Pot dărui o floare cuiva străin sau poți să cumpere un sandiwch unui om al străzii”, spun organizatorii. Pentru a fi sub semnul multiculturalismului, campania “Catch a Smile Day” este organizată împreună cu mai mulți tineri din cadrul AIESEC, veniți în România din țări ca Turcia, Slovacia, Egipt, Grecia, Polonia și Cehia.

 

Beard Brothers este o frăție a bărboșilor cu spirit de inițiativă din Cluj din care fac parte 30 de persoane. Sub egida sa au avut loc mai multe activități și campanii umanitare de care au beneficiat zeci de persoane aflate în dificultate.

.

Comentarii Facebook