Hoți prinși de polițiști în timpul unei razii la Baciu și Sînpaul. Vezi ce au furat FOTO



Polițitșii clujeni au prins mai multe persoane care au sustras diverse bunuri, în timpul unei razii pe raza comunelor Baciu şi Sînpaul.

În activitate au fost angrenaţi poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu, din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Cluj-Napoca, poliţişti criminalişti, jandarmi, precum şi luptători din cadrul din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Poliţiştii au legitimat 18 persoane, au verificat 12 autoturisme şi au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale, 2 prevăzute de Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 4 de OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

Totodată, în urma activităţilor efectuate, au fost depistate mai multe persoane cercetate în diferite cauze, pentru săvârşirea de infracţiuni de furt.

Astfel, au fost depistate 2 persoane bănuite că ar fi sustras bagaje de pe peronul Gării C.F.R. din Cluj-Napoca şi alte trei persoane suspectate că ar fi sustras unelte de grădinărit şi alimente dintr-o cabană.

De asemenea, a fost identificată o tânără care este bănuită că şi-ar fi însuşit o bicicletă de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În urma acţiunii derulate, poliţiştii au reuşit să recupereze de la aceste persoane o parte din bunurile sustrase.

Cercetările continuă în cauzele avute în atenţie de poliţişti pentru a se stabili circumstanţele în care au fost săvârşite infracţiunile şi pentru luarea măsurilor care se impun.

Comentarii Facebook