Barbatul care a batut doi politisti la Gilau a fost retinut in Sibiu


Barbatul care a agresat in 3 august, in jurul orei 16.00, doi politisti in comuna Gilau a fost retinut pentru 24 de ore.

"Doi politisti din cadrul Serviciul Rutier – Biroul Rutier pentru Drumuri Nationale si Europene au sesizat Inspectoratul de Politie Judetean Cluj  cu privire la comiterea asupra lor a infractiunii de ultraj de catre mai multe persoane, in localitatea Gilau in apropierea unui supermarket, solicitând sprijin pentru identificarea si prinderea acestora. La fata locului s-au deplasat politisti din cadrul Sectiei 6 Politie Rurala Floresti si echipa operativa complexa sub coordonarea procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca, iar din cercetarile efectuate au rezultat urmatoarele: R. Alexandru, de 27 ani, din Gilau, in timp ce conducea pe DN 1 E60 un autoturism a efectuat o depasire neregulamentara chiar in fata autoturismului de serviciu", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu.

Barbatul a fost urmarit si depistat in Gilau in parcarea magazinului Profi.

"Politistii i-au solicitat sa ii insoteasca la sediu, barbatul devenind recalcitrant, fiind alimentat in acest comportament si de prieteni si membrii familiei aflati in apropiere. Politistii au trecut la imobilizarea acestuia, moment in care barbatul a devenit violent; actele de agresiune exercitate asupra politistilor aflati in timpul serviciului s-au soldat cu leziuni  si ruperea  uniformei. Suspectul a  reusit sa  fuga cu ajutorul a 3-4 persoane care s-au manifestat violent fata de politisti", a mai spus Alma Brehariu.

Tanarul a fost retinut in judetul Sibiu si este cercetat de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca sub aspectul savarsirii infractiunii de ultraj si va fi prezentat in fata instantei cu propunere de arestare.

Comentarii Facebook