Cluj-Napoca: Poliția Locală s-a transformat iarăși în RĂU: S-au ascuns după mașină, ca să îmi dea amenda

 

Excesul Poliției Locale din ultima vreme este remarcat de clujeni. Probabil, din dorința șefului Poliției Locale, fostul șef al Poliției Cluj Marcel Bonțidean, de a ”da bine la noii șefi”, amenzile curg valuri.

 

Cazul semnalat de un clujean s-a petrecut în zona Hașdeu, unde nu este niciun parking, cu toate că Primăria Cluj-Napoca se laudă din 2011 - 2012 că acolo va apărea un parking. 

 

Domnule primar Emil Boc! Vreau sa va aduc la cunostinta excesul de zel al Politiei Locale care vaneaza pur si simplu masinile parcate in zona Hasdeu. Dupa cum bine stiti, este o zona deficitara din punct de vedere al locurilor de parcare; fapt de care profita din plin politia locala. Cei din zona intelegem ridicarea masinilor care ingreuneaza sau blocheaza accesul pe strazile din zona, dar va rog sa faceti ceva in ceea ce priveste amenzile care se acorda autovehicolelor care parchează in zone care nu ingreuneaza traficul, chiar daca nu sunt zone de parcari ( aceasta e situatia, nu sunt locuri!)

 

Azi (luni, 19 iunie), spre exemplu, intentionam sa parchez intr-un astfel de loc, era o masina parcata in spatele locului pe care voiam sa il ocup, iar binevoitorii politisti, care circulau la distanta in spatele meu, s-au ascuns dupa o masina crezand ca nu îi vad, in asteptarea de a pleca de langa autoturism ca sa imi puna amenda.

 

Cei din zona am fi recunoscatori daca s-ar putea lua anumite masuri impotriva acestui comportament care a devenit exagerat in ultima vreme”, a relatat Zeic Darius, pe site-ul domnuleprimar.ro.

 

Parkingul din Hașdeu ar fi trebuit să aibă 300 de locuri, dar a fost blocat de studii și licitații.

Comentarii Facebook