Barbat impuscat la Dej, in urma unui scandal pentru un loc de parcare! VIDEO


Un barbat a fost impuscat in jurul orei 17.30 pe strada Tiblesului din Dej, in urma unui scandal cu o alta persoana, potrivit Dejeanul.ro.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Cluj, Alma Bruja-Brehariu, incidentul a avut loc in jurul orei 17.30. Doi soferi s-au certat in trafic, unul dintre ei l-a agresat pe celalalt, care a scos pistolul si a tras un foc. Barbatul a fost ranit la picior si a fost dus la Spitalul Municipal Dej.

"Din verificarile efectuate de catre politisti s-a stabilit ca in jurul orei 17,30 in urma unui conflict  spontan in trafic, N. Marius de 19 ani, din Dej,  a devenit agresiv fata de celalalt conducator auto P. Vlad, de 22 ani, din Dej. Acesta a scos un pistol cu bile de cauciuc, pentru care avea autorizatie si a tras un foc in directia lui N. Marius, provocandu-i leziuni in zona pieptului.

Fata de P. Vlad s-au intocmit acte premergatoare pentru savarsirea infractiunii de uz fara drept a unei arme neletale din categoria celor supuse autorizarii", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu.

Comentarii Facebook