Bărbat electrocutat în Depoul Dej-Triaj. Intervine elicopterul SMURD de la Jibou! - VIDEO


În aceste momente, pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin alături de un echipaj SAJ și elicopterul SMURD Jibou pentru a acorda asistență medicală de urgență unui bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, electrocutat în Depoul Dej-Triaj.

Din primele date, bărbatul prezintă arsuri grave și va fi transportat la UPU-SMURD Cluj.

Bărbatul prezintă arsuri grave și este preluat de către elicopterul SMURD pentru a fi transportat la UPU-SMURD Cluj”, transmite ISU Cluj.

-------------------------

Update

În momentul sosirii echipajelor operative la fața locului, bărbatul în vârstă de aproximativ 50 de ani, era în stare de conștiență și era cooperant. Acesta prezenta arsuri, de diverse grade, pe toată suprafața corpului.

Bărbatul a fost stabilizat de către echipajele medicale, după care a fost transportat de către pompieri cu targa pe o distanță de aproximativ 1km, astfel încât să poată fi preluat de elicopter pentru a fi transportat la unitatea de primiri urgențe din municipiul Cluj-Napoca, pentru îngrijiri medicale.

Intervenția a fost una cu un grad de dificultate mărit, având în vedere că victima era o persoană supraponderală, care a trebuit transportată peste șinele de tren și a fost necesară inclusiv traversarea prin vagoane dezafectate cu aceasta.

Comentarii Facebook