Băieții cu mașini puternice fac depășiri NEBUNE pe drumul Cluj - Dej, cel mai periculos din județ - VIDEO


Depășirea pe linie continuă este una dintre cele mai încălcate reguli de circulație. Șoferii grăbiți și inconștienți practică această manevră foarte des, fără să se gândească la posibilele urmări și consecințe. În ciuda faptului că în unele situații sunt la un pas de a face accident, acest prost obicei nu dispare.

Videoclipurile surprinse din trafic de alți șoferi circulă pe rețelele de socializare. O întâmplare de acest fel a avut loc marți dimineața, pe DN1C, Cluj - Dej. Șoferul intră în depășire pe linie continuă și nu are timp să se încadreze înapoi pe banda sa, forțând mașina ce venea din sens opus să vireze pe acostament.

Videoclipul, postat pe grupul de Facebook Șoferi de Wee-end Cluj, a stârnit multe reacții din partea membrilor:

„Sigur a ajuns cu 2 minute mai devreme”

„Cine a proiectat și aprobat acest drum (împreună cu mirificul DN2 care e la fel) ar trebui bătut bine. Cel mai periculos și tâmpit sistem rutier, parcă făcut intenționat să genereze accidente, situații extrem de periculoase și să scoată la suprafață toți frustrații”, a scris un bărbat.

„Pe Cluj-Dej aceste depășiri sunt la ordinea zilei, să vezi ce tare e când depășesc microbuze de SV cu remorcă după ele și creează situații de genul. Am pățit de câteva ori”, a spus alt șofer.


Comentarii Facebook