Avocatul lui Calin Stoia: "Emil Boc este number one!" VIDEO


Avocatul lui Calin Stoia, Sergiu Bogdan, a declarat ca Emil Boc este "number one", apelativ atribuit in dosarul in care Stoia este cercetat pentru trafic de influenta.

Calin Stoia a fost trimis in judecata miercuri, 21 decembrie, fiind acuzat ca i-a promis lui Ion Bujorel Bold ca poate interveni pe langa personaje cheie din Guvern pentru a obtine alocarea unor fonduri guvernamentale. Stoia ar fi cerut 10% din banii care ar fi urmat sa fie incasati, adica 100.000 de euro.

 

Emil Boc, "number one", in dosarul lui Calin Stoia: "Sunt oameni care pentru 100.000 de euro nu se dau jos din pat" INTERCEPTARI

 

"Eu numesc acest dosar o interpretare a unei discutii la telefon, tradusa incorect si in plus comentata interesant. Acolo, lucrurile sunt foarte simple. Este declaratia lui Bujorel, cel care ar fi avut nevoie de interventie, si celebra interceptare care in mare corespunde realitatii. Domnul Bujorel a fost audiat din oficiu, noaptea in 11 noiembrie. Asa s-a prezentat el din oficiu la DNA Cluj si a declarat ca el a purtat acea convorbire, dar ca nu s-a finalizat in niciun fel. Lipsesc pasaje si persoana a treia este inlocuita cu persoana intai", a declarat Sergiu Bogdan.

Intrebat daca apare si numele domnului Boc in acel dosar, Sergiu Bogdan a declarat ca: "In acel dosar, asa cum am sustinut si data trecuta, nu vreau sa mai pun o bomba. Apare domnul Boc ca nu este implicat in niciun fel si ca nu-l cunoaste. Domnul Boc este acel number one la care se face referire".

 

Stoia in dosarul "Fonduri de la Guvern": Imi dai numarul de telefon pe Facebook si te sun de pe cartela INTERCEPTARI

Comentarii Facebook