Avocat clujean FURIOS pe Vodafone: ”O companie MARE, dar foarte ticăloasă”. VEZI motivul INCREDIBIL

 

 

Avocatul clujean Ciprian Păun este negru de supărare pe Vodafone, după ce s-a trezit peste noapte cu un cost suplimentar uriaș. El susține că factura este umflată.

 

VODAFONE este o companie MARE, dar foarte ticaloasa atunci cand vine vorba de a-ti incasa banii. Sunt instiintat telefonic astazi ca pe un numar de-al meu de telefon de la cabinet este trafic suplimentar de "650 de EUR".... telefonul dormea noaptea, dar producea trafic VODAFONE de 650 de EUR in 24 h .....!!!! Si sun si intreb....”Pai cum?” Omul zice....asa bine, la 5 a.m, la 12,30 p.m, la 11,15 a.m. sute de MB trafic. 

 

Le explic oamenilor ca de fapt telefonul era sub supraveghere si nu era activat pe trafic... Le explic ca sunt client premium si astept o explicatie plauzibila... la care VODAFONE imi comunica faptul ca nu e ok sa ii fac HOTI!!!! Îi explic tipului ca nu e vorba de hoti, e vorba ca vreau o explicatie plauzibila sau LUNI plec spre COSMOTE si ma judec dupa aceea cu ei.... Îi explic ca la ora aceea telefonul era in casa si am wireless in casa, deci nu aveam cum sa fac trafic... Raspunsul lor este exceptional... Va sunam maine sa se confirme ca traficul a fost inregistrat corect. 

 

Deci oameni buni aveti grija, VODAFONE vegheaza pentru tine.... Te suna dupa ce faci cost suplimentar de 650 de EUR sa iti spuna.... asta este nu avem o explicatie plauzibila, e foarte posibil sa aveti virus, sa fie stricat telefonul si sa autogenereze costuri etc.....NICE!!!!!! Zicala ”degeaba platesti lunar abonament sute de euro pe luna abonament, traficul creste enorm si nici macar nu te suna cineva sa te intrebe.....omule ce se intampla?” E normal?”, se întreabă avocatul clujean.

 

 

Reprezentanții Vodafone nu au putut fi contactați.

Comentarii Facebook