Miercuri 23 Octombrie

Avertismentul de la Bruxelles, după vizita premierului Dăncilă: România face pași înapoiDupă vizita premierului Viorica Dăncilă la Bruxelles, Manfred Weber, liderul grupului popularilor europeni, vine cu un mesaj dur pentru Guvernul țării noastre.

Într-o postare făcută pe Twiter, acesta se declară extrem de îngrijorat de situația din țara noastră și spune că instituțiile internaționale vor fi intolerante în ceea ce privește statul de drept, potrivit realitatea.net.

”România face pași înapoi în ceea ce privește lupta anticorupție și independența justiției este sub presiune. Am văzut în această vară în București oameni bătuți de forțele de ordine și, sincer, asta este inacceptabil. Lupta împotriva corupției nu este un lux, ci modalitatea supremă de a ne apăra cetățenii și afacerile de abuzurile din partea statului. Din acest motiv solicităm de urgență Guvernului român să se oprească din această ofensivă. Suntem alături de cetățenii europeni și vom fi intoleranți în ceea ce privește statul de drept”, atrage atenția liderul grupului popularilor europeni.

Comentarii Facebook