Maşini vandalizate pe o stradă din Cluj-Napoca: „Plină lumea de proști. Dacă aveți mașinile parcate, mergeți până la ele” - FOTO


Un incident neobişnuit a avut loc pe o stradă din Cluj-Napoca! Proprietarii mai multor mașini parcate în cartierul Grigorescu şi-au găsit cauciucurile tăiate duminică. 

„Dacă aveți mașinile parcate pe strada Hațeg, mergeți până la ele și verificați-le sa nu aveti anvelopele sparte, precum jumătate din mașinile de pe stradă. Plină lumea de proști”, a transmis un clujean pe un grup de Facebook destinat șoferilor din municipiu.

Tăieturile ar fi fost făcute cu un cutiţ, șoferii presupun că locuitorii din zonă ar fi fost posibil deranjați de mașinile parcate pe trotuar. 

„Păcat, mai bine sunau la poliția locală să sancționeze șoferii pentru nerespectarea indicatorului Oprirea Interzisă. Așa se va pricopsi cu dosar penal pentru distrugere. Poate e o mămică cu un cărucior ce nu-și putea plimba copilul pe trotuar din cauza unor “indivizi” ce au parcat pe trotuar. Că pare a fi modă pe strada Hațeg”, a comentat un clujean. 

pp.jpeg

Comentarii Facebook