Sambata 28 Martie

Autoturism din Cluj, implicat într-un accident pe Valea Prahovei. O persoană a murit

 

Un accident soldat cu un mort și cu mai mulți răniți s-a produs în noaptea de miercuri spre joi pe DN 1 - Valea Prahovei, între Azuga și Bușteni.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Marian Popescu, din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că o camionetă, care transporta gogoșari și care se deplasa pe sensul de mers către Brașov al DN 1, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un autoturism de tip 8 +1 în care se aflau nouă persoane.

 

Accidentul a avut loc pe DN 1, la km 134 între Azuga și Bușteni, iar în urma impactului, o persoană a decedat, o alta a rămas încarcerată și alte câteva au fost rănite.

 

Persoana decedată este un pasager din autoturism, a precizat Popescu.

 

O altă persoană din autoturism a fost încarcerată, iar alte șapte au suferit răni multiple și au fost transportate la spital cu ambulanțele SMURD și cele ale Serviciului Județean de Ambulanță Prahova.

 

Autoturismul este înmatriculat în județul Cluj, iar ocupanții sunt din Turda care mergeau în Europa, fiind cunoștințe ale șoferului, a mai menționat Popescu.

Comentarii Facebook