Accident GRAV lângă VIVO, în Florești, cu multiple victime - FOTO și VIDEO / UPDATE: Șoferul cu BMW nu avea permis


UPDATE (12.00)

Conform unor noi informații furnizate de ISU Cluj în legătură cu accidentul de pe Calea Florești, ”doi dintre bărbații implicați în eveniment au suferit traumatisme care le puneau viața în pericol, bărbatul de 44 un traumatism toracic cu sângerare internă și bărbatul de circa 20 de ani (descarcerat) a suferit o ruptură de splină. Ambi au necesitat intervenții chirurgicale”.

--------------

UPDATE (10.15)

Traficul a fost reluat pe ambele sensuri, anunță Poliția Cluj. 

Un șofer de 20 de ani din comuna Bratca, județul Bihor,  care conducea un BMW, pe fondul vitezei neadaptate,  intr-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat pe sensul opus unde a lovit un alt autoturism, care era condus regulamentar de un bărbat de 44 de ani, din Cluj-Napoca.

Ulterior, autoturismul condus de tânăr, a fost proiectat în alt autoturism condus pe banda unu a sensului de mers Cluj-Napoca-Florești, de un bărbat de 44 de ani, din Cluj-Napoca. 

Tânărul de 20 de ani, NU deține permis de conducere și NU se afla sub influența alcoolului sau altor substanțe. 

Toți cei trei conducători auto au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

--------------------

Un accident grav de circulație s-a produs sâmbătă dimineața pe DN1, la ieșire din Cluj-Napoca spre Florești, înainte de urcarea pe breteaua de la Vivo. 

Poliția Cluj anunță că au fost implicate trei autoturisme implicate și că s-au înregistrat  trei victime, dintre care una încarcerată.

O autospecială pentru intervenție rapidă și două echipaje SMURD au fost alertate ca urmare a unui accident produs pe calea Florești din municipiul Cluj-Napoca, în jurul orei 8.00.

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit trei autoturisme avariate și un bărbat, care suferise mai multe traumatisme, încarcerat într-unul dintre acestea. Alți doi ocupanți erau ieșiți din autoturismele avariate, dintre care unul era întins pe jos, amândoi conștienți și cooperanți.

Au fost solicitate forțe în sprijin, moment în care au fost alertate încă două autospeciale, una din municipiul Cluj-Napoca și una din punctul de lucru Florești. Cea care se deplasa din subunitatea de pe strada Johannes Gutenberg a fost acroșată în timpul deplasării de către un alt autoturism, la cca 200 de metrii de locul unde trebuiau să ajungă.

Ocupanții din mașină nu au suferit leziuni în urma accidentului și nici pompierii din autospecială. Roata autospecialei a fost spartă, drept pentru care autospeciala nu a mai putut continua deplasarea, iar pompierii au luat echipamentele de descarcerare și le-au dus cu forțele proprii, până la locul evenimentului.

La locul evenimentului a ajuns între timp și autospeciala din Punctul de Lucru Florești  și a fost descarcerat bărbatul din autoturism, a fost extras cu echipamentele speciale, pentru a evita agravarea posibilelor afecțiuni suferite, și a fost predat echipajului SMURD. Acesta a fost preluat în stare de conștiență și cooperant și a fost transportat la spital.

Încă doi bărbați au fost consultați și transportați la spital, se pare cu afecțiuni ușoare.

WhatsApp Image 2019-12-07 at 09.19.19.jpegWhatsApp Image 2019-12-07 at 09.19.17.jpegWhatsApp Image 2019-12-07 at 09.19.15.jpegWhatsApp Image 2019-12-07 at 09.19.13.jpegWhatsApp Image 2019-12-07 at 09.19.11.jpeg


Comentarii Facebook