Autorii jafului de la Banca Transilvania sunt mai inalti decat suspectii, Bogdan Baciu si Andrei Hosu! EXPERTIZA CRIMINALISTICA


O noua expertiza criminalistica efectuata la Cluj arata ca cei doi suspecti din jaful de la Banca Transilvania sunt mai scunzi, unul chiar cu 20 de cm, decat persoanele care apar in imaginile de pe camera de supraveghere.

"In aceasta expertiza se zice ca cel care a intrat in caserie avea 1.90 inaltime, acesta ar fi Bogdan Baciu, conform procurorilor, dar problema este ca el are numai 1,76 metri inaltime. De asemenea, cel care a stat la usa, Andrei Hosu, are conform expertizei criminalistice 1,73 inaltime, dar el are in realitate 1,71 metri inaltime", a declarat avocata Gianina Cuc, care a studiat expertiza marti dimineata.

"Concluzia este ca cei care au intrat in banca au aceste inaltimi si urmeaza sa punem concluzii pe fond. Nu par a coincide deloc cu cei doi clienti ai nostri. Acelasi lucru l-a spus si experiza ADN facuta in Germania: posibilitatea ca cei carora li s-a prelevat probe sa fi fost in banca in 2009 este inexistenta", a mai spus Cuc.

Expertiza criminalistica efectuata la Cluj urmeaza sa fie dezbatuta in cadul infatisarii de astazi de la Tribunalul Cluj.

Cei doi tineri, Andrei Hosu si Bogdan Baciu, sunt acuzati de procurori ca ar fi spart, in februarie 2009, sucursala de pe strada Izlazului, cartierul Manastur, a Bancii Transilvania. Cei doi au fost retinuti in ianuarie 2010 si au stat in arest pana in vara anului 2011.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Infatisarea de la Tribunalul Cluj a fost amanata.

 

VEZI VIDEO Jaful de la Banca Transilvania Cluj surprins in direct pe camerele de supraveghere!

Comentarii Facebook