„Au spoit trotuarul…”: Trotuarul unei străzi din Turda, transformat în pistă de biciclete peste noapte


Trotuarul de pe o stradă importantă din municipiul Turda a fost transformat, peste noapte, în pistă de biciclete, după ce pe trotuar au apărut marcaje de delimitare a sensurilor de mers pentru biciclete. 

Probabil, le-a mai rămas vopsea și au spoit și trotuarul. Bravo Dorel!”, a sesizat un turdean. Părerile turdenilor sunt împărțite, unii spunând că trotuar este doar pe partea cealaltă, în timp ce alții susțin că dacă era pistă de biciclete reală, trebuia să fie marcată cu verde, mai întâi, așa cum este și în zona centrală a orașului.

Ce a declarat Primăria Turda

Primăria Turda a anunțat încă de la demararea lucrărilor că pe această stradă va fi și o pistă de biciclete, care va facilita deplasarea bicicliștilor spre Obeliscul lui Mihai Viteazu, acolo unde se va amenaja un parc modern.

Vă reamintim că strada Bogata face parte din cele 19 străzi din cartierul Industrial care sunt modernizate cu fonduri guvernamentale. După modernizare, această stradă va fi prevăzută și cu piste de biciclete pentru a face legătură cu viitorul parc de la Obeliscul lui Mihai Viteazu”, au transmis reprezentanții Primăriei Turda, în luna noiembrie a anului 2020, notează turdanews.net. 


Comentarii Facebook