Miercuri 24 Aprilie

Au furat bunuri de 7.000 de lei intr-o locuinta din Caianu si au fost retinuti


Politistii din Apahida au retinut un tanar de 20 de ani suspectat ca a spart in noaptea de 14 spre 15 iulie mai multe bunuri in valoare de 7.000 de lei dintr-o locuinta din Caianu.

"In 27 iulie, politisti din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Apahida l-au identificat si depistat pe B. Ludvic-Levente de  20 ani, din  Ludus, ca fiind principalul suspect care, in perioada 14-15.07.2011, a sustras mai multe bunuri in valoare de 7000 lei de pe proprietatea lui B. Viorel-Cristian, din Caianu. De asemenea din cercetarile efectuate s-a stabilit ca suspectul nu a actionat singur fiind ajutat in activitatea infractionala de F. Cristian-Dorin, de  27 ani, R. Liviu-Sabin de 19 ani si B. Augustin-Teodor de 31 ani, toti din Sarmasu", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu. 

In urma perchezitiei din 28 iulie, de la domiciliul lui B. Augustin-Levente, anchetatorii au descoperite bunurile furate si le-au inapoiat proprietarului, prejudiciul fiind recuperat in totalitate.

Cei patru suspecti sunt cercetati pentru furt calificat, iar fata de B. Ludvic-Levente s-a dispus prin ordonanta masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore.

Comentarii Facebook