Miercuri 24 Aprilie

Au fost prinși tinerii care au furat plasmele de la Vertigo

 

Poliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore doi tineri implicați în furtul de plasme de la clubul Vertigo.

 

La data de 17 iunie a.c., managerul unei societăţi comerciale a sesizat Poliţia, reclamând că persoane necunoscute au pătruns într-un depozit al societăţii, de unde au sustras plasme, un laptop şi 300 de lei. Conform părţii vătămate, incidentul s-ar fi produs în 14 iunie a.c., în jurul orei 5:00, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca.

 

În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, în aceeaşi dată, au fost identificate patru din cele şase persoane implicate.  Aceastea sunt persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 14 şi 19 ani, din municipiile Cluj-Napoca şi Aiud.

 

La data de 26 iunie a.c., în urma continuării cercetărilor şi a probatoriului administrat în cauză, 2 dintre persoanele implicate au fost reţinute 24 de ore de către poliţişti.

 

Cei doi, un minor de 16 ani şi un tânăr de 19 ani, ambii din Cluj-Napoca, urmează  fi prezentaţi instanţei competente cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de ”furt calificat”, faptă prevăzută de Codul penal”, precizează IPJ Cluj.

Comentarii Facebook