Ați văzut mașina cu care umbla criminalul tinerei dispărute din Cluj-Napoca? E dată în urmărire - FOTO


Politia a dat in urmărire masina cu care circula fostul profesor de la Universitatea Sapientia, Bone Ferenc, suspectat ca si-ar fi omorât iubita.

Cadavrul a fost găsit la Aleșd, pe drumul spre Oradea, pe un câmp.

54F07768-82D2-429E-AD1B-D56D4F646F75.jpeg

La data de 23 mai, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că două persoane, Molnar Beata, în vârstă de 30 de ani și prietenul acesteia, un bărbat de 43 de ani, s-ar fi deplasat la data de 21 mai, în jurul amiezii, înspre localitatea Răchițele, comuna Mărgău, nerevenind la domiciliu până în prezent.

09B75DA7-DB4D-4B30-9F5C-65214B17B06B.jpeg

În baza sesizării, la data de 23 mai a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost demarate cu operativitate activități de căutare în privința acestora, precum și a autoturismului cu care aceștia s-ar fi deplasat.

Din verificările efectuate până în prezent rezultă că autoturismul folosit pentru deplasare a fost observat la data de 22 mai a.c., în jurul orei 11.00, în localitatea Aleșd, județul Bihor, circulând pe direcția Cluj-Oradea.

Date cu privire la autoturism – marca Dacia Logan, culoare gri metalizat, număr de înmatriculare AR-51-LAC.

Persoanele care pot furniza informaţii despre autoturism sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!

Femeia dispărută din Cluj a fost găsită moartă! Plecase cu un fost profesor de la Universitatea Sapienția, condamnat pentru violență

Comentarii Facebook