Femeia dispărută din Cluj a fost găsită moartă! Plecase cu un fost profesor de la Universitatea Sapienția, condamnat pentru violență


UPDATE

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu privire la sesizarea plecării voluntare din Cluj-Napoca a unei femei în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, în prezența unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, au continuat cercetările în cauză care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea afla în județul Bihor. 

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în apropierea localității Aleșd, județul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea identității cadavrului și pentru verificarea tuturor circumstanțelor în care a avut loc decesul persoanei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Conform unor surse din Poliția Bihor, cadavrul avea o lovitura la nivelul capului.

------------------------

Cadavrul unei femei a fost găsit miercuri, 25 mai, la Aleșd, iar anchetatorii presupun că e al tinerei de 30 de ani, care a fost dată dispărută.

Cercetările sunt acum în derulare și se va stabili dacă femeie găsită moartă este Beata Molnar, dar sunt suspiciuni mari. Polițiștii îl caută pe cel cu care tânăra se deplasa, acesta fiind principalul suspect. A fost dată în urmărire și mașina acestuia. 

Luni, 23 mai, în jurul orei 13:05, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că la data de 21 mai, în jurul orei 12:00, MOLNAR BEATA în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș ar fi plecat de la locuința ei din Cluj-Napoca, în prezența prietenului ei, respectiv un bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, înspre comuna Mărgău, localitatea Răchițele, județul Cluj, iar până în prezent nu au mai revenit.

Aceasta a plecat alături de prietenului ei, Bone Ferenc, în vârstă de 43 de ani, fost cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca. Acesta și-a bătut prietena pe stradă și a fost condamnat în martie 2021, la pedeapsa de 1 an şi 3 luni închisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 

Comentarii Facebook